Studiu de caz SAMEDAY

Provocarea

Provocarea a fost sa livram pentru clientul nostru un spatiu cu acces facil catre Bucuresti si sa raspunda cerintelor privind fluxul de servicii de curierat si asigurarea unui numar mare de locuri de parcare.

Solutia

Am identificat o proprietate cu caracteristici unice în care clientul nostru este singurul chiriaș, iar specificatiile clădirii sunt ideale pentru serviciile de livrare.

Rezultatul

Sameday își continuă expansiunea în România în contextul unei piețe în continuă creștere. Au un procent bun de livrare la timp și cel mai flexibil program de preluare din țară.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox: „Provocarea a fost să livram către clientul nostru un spaţiu din care să acceseze foarte ușor Bucureştiul și să îndeplinim cerințele privind fluxul necesar serviciilor de curierat și numărul mare de parcări. Am identificat o proprietate cu particularități aparte, prezentând în paralel și alte opțiuni, însă clientul a ales proprietatea Badsi din Tunari, unde este singurul chiriaș, locația fiind ideală pentru activitatea sa.”

Show Buttons
Hide Buttons