Studiu de caz A&D PHARMA

Interiorul depozitului farmaceutic A&D Pharma situat în CTPark Mogoșoaia

Provocarea

Clientul a dorit sa isi reconfigureze reteaua de distributie pe intreg teritoriul Romaniei, prin extinderea diverselor hub-uri importante, principalul obiectiv fiind obtinerea unui nivel ridicat de eficienta a lanturilor de aprovizionare si de vanzare. Cele mai mari provocări în identificarea unui spațiu logistic potrivit au fost respectarea rigorilor standardelor și specificațiilor farmaceutice: controlul temperaturii și umidității, un număr mare de porți pentru autoutilitare și pereți izolați superior. Proiectul a implicat un nivel ridicat de complexitate, datorită dimensiunii suprafetelor spatiilor, intervalului de timp restrâns și amplasării în limitele orașului, care au necesitat un termen mai lung pentru obținerea autorizației de construcție.

Solutia

Echipa de consultanți imobiliari CW Echinox Industrial, cu experiență în tranzacțiile cu spații industriale, a realizat procesul de selecție a amplasamentelor pentru fiecare locație, stabilind împreună cu clientul toate caracteristicile tehnice și planurile clădirilor respective și efectuând o analiză profundă a fiecărei propuneri.

Rezultatul

În urma evaluării și negocierilor din fiecare dintre cele 3 orașe, CTP, cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de imobile industriale și logistice de înaltă calitate din Europa, a fost desemnat dezvoltatorul câștigător, fapt care demonstrează cunoștințe vaste și expertiză în gestionarea tranzacțiilor complexe, cu o echipă extrem de pricepută, capabilă să facă față cerințelor sofisticate ale clientului și să ofere condiții comerciale foarte flexibile și atractive. CTPark Mogosoaia este cel mai mare depozit farmaceutic din Romania, livrat in timp record, fara intarzieri fata de programul agreat cu chiriasul si păstrat in bugetul initial si in standardele obisnuite de calitate CTP.

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons