Studiu de caz BEBE TEI

Provocarea

Grupul Tei, care include rețeaua de farmacii Farmacia Tei și magazinele Bebe Tei, căuta de aproape un an un spațiu de depozitare pentru linia de business online și era în contact cu toți dezvoltatorii industriali pentru a analiza ce proiecte se potriveau cel mai bine nevoilor grupului. Cu toate acestea, compania a fost reticentă în a lua decizia, deoarece aceste proiecte erau situate în apropierea șoselei de centură, ceea ce ar fi mărit timpul de livrare către oraș. De asemenea, strategia grupului era de a avea și un showroom pentru clienți într-o locație cât mai accesibilă.

Solutia

Am inteles că nevoia clientului este mai mult o facilitate logistică în oraș, astfel am căutat și identificat un investitor din București care a fost de acord să investească în construcția unui proiect built-to-suit, cu un termen de închiriere de 10 ani. Noua clădire, personalizată în funcție de cerințele clientului, este poziționată în interiorul orașului, răspunzând astfel nevoii tot mai mari a retailerului de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online.

Rezultatul

Grupul Tei a închiriat un spațiu de aproximativ 10.000 de metri pătrați în parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului, experiența echipei noastre facilitând securizarea unui depozit semiautomat, multifuncțional, care susține dezvoltarea atât a business-ului online, cât și a celui tradițional al Grupului Tei.

 

 

 

Show Buttons
Hide Buttons